Fotowedstrijd

Zoals jullie van voorgaande jaren gewend zijn, houden wij ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Waar we vorig jaar vakantiefoto’s vroegen, is er nu ook de mogelijkheid om foto’s in te sturen van jou, je familie of vrienden in context met indoorski.

Dus ook als je niet op vakantie gaat, is het mogelijk om mee te doen.

En wat kun je dan winnen?

1e prijs: 1x 6 lessen pakket.
2e prijs: 1x Privébaan (kinderfeestje of vriendengroep voor maximaal 10 personen vvor de duur van een uur).
3e prijs: 2 x Groepsles voor 1 persoon.

Deelnemen kan tot 10 januari.

Hoe deel je je foto?
Zet je foto op Facebook en vermeld/tag Indoorski Den Bosch in je bericht (let op de hoofdletters en deel dit bericht met iedereen) of;
Reageer op dit bericht met je naam en upload je foto in je reactie.
Geef onder dit bericht je commentaar, kies voor “Choose file”, kies je foto en daarna de knop “Reactie plaatsen”.

 

9 antwoorden op “Fotowedstrijd”

 1. Leuke actie! Wij doen mee, WANT …
  Anne en Roos hebben ontzettend genoten en veel geleerd tijdens hun eerste skilessen, bij de 5-daagse cursus in de kerstvakantie!
  Bedankt!

 2. Wat een leuke wedstrijd! Mijn vriend mag dit jaar voor het eerst mee op wintersport en we zijn al wezen oefenen in Bottrop, maar zoals te zien is.. hij kan nog wel wat lessen gebruiken!

 3. Nog even oefenen en dan zijn we er bijna klaar voor om op echt sneeuw op de latten te gaan staan!
  Wat indoor oefeningen zouden heel fijn zijn! 🙂

 4. Ik heb vorige week meegedaan aan de kerstcursus bij jullie en ben heel tevreden en super enthousiast! Ik had gedacht dat dit een verplichting ging worden maar vond het elke dag weer leuk om te komen. Behalve één dag dan omdat ik de dag van tevoren mega hard was gevallen. De instructrice was super lief en gaf mij het vertrouwen weer terug!

  Wij gaan met carnaval op wintersport en dit is mijn eerste jaar, vandaar ook de cursus. De anderen gaan al járen dus de druk ligt hoog. Zou het niet erg vinden om nog een keertje naar jullie te moeten!!

 5. Wij gaan na 4 jaar weer skieen. Op deze foto staat mijn dochtertje Eva. Haar eerste ski ervaring. Ze vond het geweldig. Ze vind het oooo zoooo spannend om weer op de latten te staan.
  Wat een originele actie.

 6. Dankzij de lessen in den Bosch konden we alle drie van deze rode piste af! En daar zijn we heel trost op!

  Groetjes Sara, Lucas, Hannah

  1. Dankzij de lessen in den Bosch konden we alle drie van deze rode piste af! En daar zijn we heel trost op!

   Groetjes Sara, Lucas, Hannah

 7. Vandaag weer n leuke les gehad, Flore heeft volop genoten. Zoals jullie kunnen zien op de foto van ‘kleine’ Flore onder leiding van ‘kleine’ Roel. Zo kan ze straks gecontroleerd de berg af racen.

 8. Na zes lessen op de baan bij Indoorski in Den Bosch, net een weekje skiën achter de rug in Oostenrijk en dat was enorm genieten. Floris en Hessel waren niet van de piste af te krijgen en ze hebben het ook nog eens heel erg goed gedaan met de skiwedstrijd aan het einde van de week. Floris eindigde als derde van zijn skiklasje en Hessel werd zelf eerste. Dat hadden wij ook nóóóóit gedacht toen ze bij Rob en Roel op de band stonden ;-). Heel erg bedankt voor de goede lessen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.