Meer informatie

Voorwaarden

Indoorski Den Bosch

Adres: Stadionlaan 69, 5213JJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6444363
E-mail: info@indoorski.nl
Kvk: 16076855
BTW nummer: NL8209.05.665.B01

Is onderdeel van:

PKS22

Adres: Sprokkelboschstraat 2, 5243 RK, Rosmalen
Telefoonnummer: 073-6444363
E-mail: info@indoorski.nl
Kvk: 87189224

 

Aanmelden

Bij binnenkomst van onze accommodatie verzoeken wij u te melden bij de balie. Hier kunnen wij u vertellen op welke baan uw les plaats vindt en eventueel  nog enkele gegevens met u doornemen. Probeer om een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn.

Duur

Probeer een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Een les duurt een uur. Deze starten om het hele uur. In het uur dat u les heeft bent u ongeveer 30 minuten aan het skiën of snowboarden.

Annulering

Mocht er iets tussenkomen, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos verzetten. Een les die te laat is afgezegd wordt berekend maar kunt u gewoon inhalen. Hiervoor kunt ‘s-ochtends bellen of er op die dag een plekje over is waarbij u aan kunt sluiten.
Voor kinderfeestjes, baanhuur of bedrijfsuitjes geldt een afzegtermijn van 48 uur.

Lespakketten

Lespakketten zijn persoonsgebonden. Er kan dus geen lespakket gedeeld worden tussen meerdere personen.

Betaling

Wanneer u een cursus gepland heeft, willen wij u vragen het cursusgeld bij de eerste les te voldoen. U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.

Materiaal

Bij de lesprijs inbegrepen zitten alle benodigde materialen. Het is echter mogelijk uw eigen schoenen te dragen. Eigen ski’s/snowboards mogen op onze baan niet gebruikt worden vanwege de eisen die gesteld worden aan dit materiaal. Het is verplicht schone sokken in onze schoenen te dragen.

Helmen

U wordt sterk geadviseerd een helm te dragen wanneer u op de baan staat. Deze worden kosteloos ter beschikking gesteld. Wij willen u vragen indien mogelijk uw eigen helm te dragen.

Aansprakelijkheid

Skiën en snowboarden zijn risicosporten, daarom raden wij u ten strengste aan geen medicijnen/drugs/alcohol voor de les te nuttigen. Ook is het zinvol om bij twijfel aan uw fysieke gesteldheid een medische sportkeuring te ondergaan bij een (sport)arts. Zij kunnen u adviseren omtrent uw deelname. Een goede basisconditie helpt om blessures te voorkomen. Wij proberen het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken. Volg daarom ook ten alle tijden de instructies van de instructeur. Mocht er desondanks een blessure ontstaan, dan is dit uw eigen risico. Indoorski Den Bosch en PKS22 kunnen dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen die daaruit ontstaan.

Indoorski Den Bosch/ PKS22 zijn niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing, beschadiging en/of verlies van goederen.

Consumptie

Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Wanneer u iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten zodat wij dit de volgende keer voor u klaar hebben staan.

Informatie eerste les

  • Qua kleding adviseren wij een dunne skibroek of spijkerbroek en een trainingsjas.
  • Bij het gebruik van onze ski/snowboardschoenen zijn schone (ski) sokken verplicht.
  • De temperatuur in de hal is een beetje afhankelijk van de buitentemperatuur. Op koude dagen is het zinvol om een jas mee te nemen voor de momenten dat u stil zit.
  • Materiaal zoals ski’s en schoenen zijn bij het lesgeld inbegrepen, maar als u eigen ski of snowboardschoenen heeft adviseren wij om die mee te nemen.
  • Eigen ski’s en snowboards mogen op de baan niet gebruikt worden.

Indoorski Den Bosch is gevestigd aan de stadionlaan 69 in Den Bosch. Dat is onder de tribune van stadion de Vliert aan de zijde van het spoorlijn.

Mocht u nog verdere vragen hebben, mag u natuurlijk altijd een mailtje sturen naar: info@indoorski.nl of even bellen naar: 073-6444363