Kom jij bij ons werken?

Indoorski Den Bosch is op zoek naar mensen met het hart op de juiste plaats die deze winter deel uit willen maken van ons dynamische en enthousiast team!

Wij zoeken:

– parttime receptie/bar medewerkers (uren in overleg)
– zowel fulltime als parttime ski en snowboard instructeurs (uren in overleg)

Als receptie/bar medewerker ben jij hét gezicht van ons bedrijf. Je bent dan ook een duizendpoot die stressbestendig is. Je neemt de telefoon aan, plant lessen en zorgt er ondertussen ook voor dat alles netjes en schoon blijft. Je bent o.a. beschikbaar in de avonduren alsook dagdelen in het weekend.

Als gediplomeerd ski en snowboardinstructeur heb jij de mooiste taak van iedereen. Klanten enthousiasmeren over JOUW passie. Samen met het team stuur je klanten dan ook zo goed mogelijk voorbereid naar de sneeuw. Je bent beschikbaar in de avonduren en minimaal een dagdeel in het weekend. (in overleg).

Heb je geen lesgeef diploma maar wel ervaring in lesgeven? Zorg dan dat je ook reageert, want dankzij onze nieuwe samenwerking met Snowsports Academy kun je dankzij het volgen van de ‘rolbaan module’ je certificaat halen. Daar helpen wij je graag bij.

Is je interesse gewekt?
Stuur dan een mailtje naar: Rob@indoorski.nl met je motivatie én CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2 antwoorden op “Kom jij bij ons werken?”

  1. Beste Rob,

    Ik heb afgelopen december, januari en februari lesgegeven in Ellmau in Oostenrijk. Ik heb een tussenjaar en het lesgeven is me enorm goed bevallen en ik zou dit in Nederland graag bij jullie willen komen doen. Ik heb mijn anwarter diploma en heb lesgegeven aan beginners en gevorderden.

    Met vriendelijke groet,
    Thijs Döll.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.