Informatie

Ski les en snowboardles voor jong en oud!

Bij Indoorski Den Bosch beschikken wij over twee gróte rolbanen (of Alpine Revolving Slopes). Waar maximaal drie deelnemers tegelijk op kunnen staan. Deze banen zijn in hoogte én snelheid verstelbaar waardoor er voor iedere deelnemer uitdaging blijft.

In de spiegel volg je jezelf op de voet. Ook de instructeur staat slechts enkele meters van je af, en kan je érg nauwkeurige feedback geven.

Doordat het skiën op zo’n eindeloze afdaling erg vermoeiend is, skiën we zo’n 10 minuten achter elkaar. De twee groepen van maximaal drie personen wisselen elkaar steeds af. In een les hebben we dus maximaal zes deelnemers en skiën of boarden we ongeveer 30 minuten.

Kinderlessen

Vanaf 4 jaar (soms zelfs iets jonger) kun je bij ons terecht voor skilessen. Voor de allerkleinsten maken we gebruik van andere organisatievormen. Zij leren het  skiën op een speelse manier, waarbij “bomen” ontweken worden, tikkertje op de baan wordt gespeeld met de ski’s aan en vaak wordt afgesloten met een sleeritje naar beneden.

Omdat het voor de beginnende peuters en kleuters vaak al moeilijk genoeg is om te remmen en bochten te maken, skiën wij bij hen altijd om beurten van boven naar beneden. Tijdens het naar beneden glijden krijgt het kind aanwijzingen om zowel de beleving, als techniek te vergroten.
Mocht het kind naar verloop van tijd op de baan kunnen blijven, verdienen zij een heus skidiploma!

Lespakketten en tarieven