Voorwaarden

Indoorski Den Bosch

Indoorski Den Bosch Kvk 16076855 is onderdeel van: Soul Sports Meierijhoeven 74 5244 HW Rosmalen KvK 66681782.

Duur

  1. Één skiles duurt een uur. Deze starten om het hele uur. In het uur dat je les hebt ben je ongeveer 30 minuten aan het skiën of snowboarden.

Annulering

  1. Wanneer je een les geboekt hebt kan je deze tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos verzetten. Binnen 24 uur voor aanvang van de les kan je ook je les verplaatsen, hiervoor kan je ons opbellen op de dag dat je de les graag wilt laten plaats vinden om deze in te plannen.

Aanmelden

  1. Bij binnenkomst van ons pand verzoeken wij je je te melden bij de balie. Hier kunnen wij je vertellen op welke baan je les plaats vindt en eventueel nog enkele gegevens met je doornemen.

Lespakketten

  1. Lespakketten zijn persoonsgebonden. Er kan dus geen lespakket gedeeld worden tussen meerdere personen.

Consumptie

  1. Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Wanneer je iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten zodat wij dit de volgende keer voor je klaar hebben staan.

Aansprakelijkheid

  1. Skiën en snowboarden zijn risicosporten, daarom raden wij je ten strengste aan geen medicijnen/drugs/alcohol voor de les te nuttigen. Ook is het zinvol om bij twijfel aan je fysieke gesteldheid een medische sportkeuring te ondergaan bij een (sport)arts. Zij kunnen je adviseren omtrent je deelname. Een goede basisconditie helpt om blessures te voorkomen. Wij proberen het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken. Volg daarom ook ten alle tijden de instructies van de instructeur. Mocht er desondanks een blessure ontstaan, dan is dit je eigen risico. Indoorski Den Bosch en Soul Sports kunnen dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen die daaruit ontstaan.
  2. Indoorski Den Bosch/ Soul Sports is niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing, beschadiging en/of verlies van goederen.

Materiaal

  1. Bij de lesprijs inbegrepen zitten alle benodigde materialen. Het is echter mogelijk je eigen schoenen te dragen. Eigen ski’s/snowboards mogen op onze baan niet gebruikt worden vanwege de eisen die gesteld worden aan dit materiaal.

Entree

  1. Bij het betreden van de lessen ga je akkoord met bovenstaande voorwaarde en verklaar je deze gelezen en begrepen te hebben.